Home 9 Over het programma

Over het programma

Informatie over ons calculatieprogramma

De afgelopen jaren heeft Calculatie-Programma.nl een groot en ruim klantenbestand opgebouwd. Zie hier enkele positieve reviews van onze klanten. Wij beloven u dat ons calculatieprogramma u zeker tevreden zal stellen. Net als al onze andere klanten.

STABU Systemathiek

Calculatie-Programma.nl maakt gebruik van de STABU standaard 2007. Het mooie van deze STABU systematiek is dat de volledige bouwsector dezelfde coderingen gebruikt. Hierdoor is de kans op een mis communucatie zo klein mogelijk voor u gemaakt.

MEER INFORMATIE

MOEDERBEGROTING

In onze bouwcalculatieprogramma’s zijn buiten de bouwrichtprijzenbibliotheek met circa 40.000 calculatieregels ook nog eens meerdere moederbegrotingen aanwezig van ruim circa 11.000 a 12.000 regels welke door uzelf kunnen worden aangevuld/gewijzigd.

MEER INFORMATIE

UITTREKSTATEN

Calculatie-Programma.nl heeft een speciale tool ontwikkeld en geïmplanteerd in dit calculatieprogramma. De tool heeft de optie om de uittrekstaat(en) te koppelen aan de hoeveelheid in uw calculatieregel. Deze kan zowel automatisch als handmatig door u als eindgebruiker berekend worden.

MEER INFORMATIE

BOUW WOORDENBOEK

Calculatie-Programma.nl heeft speciaal voor onze gebruikers een compleet bouw woordenboek gemaakt. In dit bouw woordenboek kunt u alle betekenissen vinden van bouwtechnische/ gerelateerde normen. Het kan u altijd van pas komen bij het calculeren!

MEER INFORMATIE

RICHTPRIJZENBIBLIOTHEEK

Door het gebruik van de richtprijzenbibliotheek werkt u efficiënter en effectiever. Indien u bijvoorbeeld een arbeidsnorm aanklikt importeert u de complete gewenste arbeids- urennormregel direct vanuit de richtprijzenbibliotheek naar uw calculatieblad waar u mee bezig bent. 

 MEER INFORMATIE

GRATIS DEMO

Wilt u ons zeer uitgebreide calculatieprogramma zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende gratis demo aan. In deze demo laten we u graag het complete Calculatieprogramma van A tot Z zien. En beantwoorden wij al uw vragen over het programma.

 MEER INFORMATIE

Wist u dat wij 7 dagen per week geopend zijn?

VOOR GRATIS SUPPORT EN VRAGEN

Bespaar veel tijd met dit complete calculatie programma

 Wij van Calculatie-Programma.nl weten hoe belangrijk het is om een goede calculatie te maken. Zowel voor u als voor uw klanten/ opdrachtgevers. Daarom hebben wij onze software zo gebouwd dat u zo min mogelijk hoeft te klikken en te berekenen. Laat het programma al het werk voor u overnemen. Bij ons hoeft u geen tijdrovende cursus of demo af te nemen. Het programma is zo simpel dat iedereen het begrijpt. Ons calculatieprogramma heeft u zo onder de knie en u zult vrijwel direct kunnen beginnen met het maken van uw eerste calculatie.

Ons programma is zo snel en resultaatgericht dat u zult merken dat de calculaties op zeer hoge snelheid gerealiseerd kunnen worden. Hierdoor houd u meer tijd over en zit u zo min mogelijk achter de computer. De snelheid van het programma komt met namen door de uitgebreide moederbegrotingen en richtprijzenbibliotheek welke beschikt over 10.000 + aan regels en normen welke u gratis kunt gebruiken. Uiteraard zijn deze normen zelf aan te passen of eventueel normen toe te voegen. U heeft zelf de regie in handen wat betreft normen, uren, prijzen, materiaal en materieel.

Wilt u nou meer weten over de mogelijkheden van dit programma en kijken of het iets voor u is? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de uitgebreide mogelijkheden. 

 

Wilt u ons CALCULATIEprogramma zelf ervaren?

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN